Op dit moment nemen we helaas geen nieuwe patiënten meer aan

Graag tijdens de behandeling uw bril ter bescherming ophouden.


Hygiëne

Naar aanleiding van het aangescherpte hygiënebeleid van de overheid vragen wij u alstublieft in praktijk de volgende extra hygiëne maatregels op te volgen:
  • Mondkapje dragen is verplicht, vanaf het begin van het patiëntenpad tot aan de blauwe behandelstoel, dus ook in de wachtkamer.
  • Wilt u de deurbel niet aanraken.
  • Handen desinfecteren bij de voordeur buiten rechts. Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van infectie blijkt te zijn, verzoeken wij  u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.
  • U zult in sommige gevallen gevraagd worden om uw mond met een mondspoelmiddel 60 seconden te desinfecteren.
  • Binnen : nergens deurkrukken aanraken en overal 1.5 meter afstand bewaren m.u.v. uw gezinsleden.
  • Het toilet is buiten gebruik, wilt u thuis eventueel vooraf naar uw eigen toilet gaan. Voor nood kan u overleggen met de assistente.
  • Omdat wij geen lectuur of speelgoed in de wachtkamer mogen neerleggen, mag u zelf wat meenemen.
  • Als u erg tegen de behandeling opziet, en ouder bent dan 70 jaar, dan mag u ons opbellen voor overleg.

Voor afspraken kunt u bellen van 8.15 tot 11.45 uur en van 13.15 tot 16.45 uur, behalve op donderdagmiddag en vrijdag heel de dag op maandag t/m donderdag, één maand voor uw controlemaand. Voor spoedgevallen buiten om de praktijkuren: volg de mededelingen op het antwoordapparaat. Kunt u uw afspraak niet nakomen, wilt u zich dan zo snel mogelijk afmelden. Zijn er wellicht uitgebreidere behandelingen nodig, dan waarvoor u aanvankelijk heeft afgesproken, wilt u ons hierover vooraf opbellen, zodat de tijdsplanning aangepast kan worden. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van uw halfjaarlijkse controles, vervalt uw mogelijkheid op behandeling in deze praktijk.

Administratie

Wilt u bij de receptie op tijd de veranderingen doorgeven van uw:
  • naam, adres, woonplaats, naam zorgverzekeraar, mobiel tel.no., uw e-mailadres.
  • burgerlijke staat, uw familiebestand , medicijngebruik of zwangerschap.


In geval van een klacht kunt u dit het best eerst met uw tandarts bespreken. Als dit voor u niet afdoende zou zijn, dan is er voor u de klachtenregelingdienst van het KNMT.
(www.knmt.nl )

Wachtkamer: Graag de wachtkamer netjes achterlaten. Hartelijk dank.

Tijdens het weekend of als de praktijk gesloten is, is er dienst via collegae in de regio of via het telefoonnummer 06-22347209 ( weekenddienstnummer ).