Tandartsassistent (32,75 uur)

Als tandartsassistent heb je in onze praktijk een divers aanbod van werkzaamheden. Je assisteert de tandarts aan de stoel en werkt in de ruime, nette behandelkamer.
Naast de werkzaamheden rondom de patiëntenbehandeling verricht je ook administratieve werkzaamheden zoals het aannemen van de telefoon, het inschrijven van nieuwe patiënten, het beantwoorden van e-mails en het maken van een goede agendaplanning.

De functie is per 1 februari 2021 beschikbaar. Het betreft de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De werkdag begint om 7.45 uur en duurt tot 17.35 uur. Op donderdag werken we tot 14.30 uur. Het totaal aantal uren zijn 32,75.

De praktijk
Tandartsenpraktijk Rijksen is een tandartsenpraktijk met één tandarts en twee assistentes die al 39 jaar bestaat. Er wordt op één behandelstoel gewerkt met dagelijks een stoel- en een balieassistente. Er wordt algemene tandheelkunde geleverd aan een loyaal en stabiel patiëntenbestand.
We werken graag gestandaardiseerd en geordend. Protocollen en richtlijnen nemen daarbij een belangrijke rol in.

Functie-eisen
Afgeronde MBO opleiding tandartsassistent of relevante werkervaring.
Kennis van Outlook en Complan heeft de voorkeur.
We zijn op zoek naar een oplettende, stipte assistente die flexibel is in de omgang en zorg voor patiënten.

Aanbod van de praktijk
Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens richtlijnen beroepsorganisatie KNMT. Een unieke kans om samen met een klein team te werken aan tevredenheid voor de patiënt. Zowel de collega-assistente als de tandarts zijn zeer ervaren.

Sollicitatieprocedure
Je sollicitatie en CV kun je tot 15 januari 2021 sturen naar Tandartsenpraktijk B. Rijksen, Vroonlandseweg 33, 4421 BW Kapelle.

Voor meer informatie kun je e-mailen naar b.rijksen@filternet.nl